Moana logo https://www.moana.si/wp-content/uploads/2021/11/logo_kontakt.png

Pon – Pet: 9.00–16.00

Sobota, nedelja in prazniki zaprto

O podjetju

Ozadje

MOANA TS vsem ljubiteljem potovanj ponuja izredno pestro ponudbo hotelov ter ostalih nastanitev vseh cenovnih razredov, kjerkoli in kamorkoli vas bo zanesla pot, tudi v najbolj oddaljene in skrite kotičke sveta. Vse skupaj je dokumentirano z galerijo fotografij, kjer lahko natančno vidite notranje prostore in okolico objekta ter storitve v bližini. Pri nas lahko izbirate med več kot 33.000 hoteli po vsem svetu. Edino kar morate storiti je, da v informativno okence vpišete kraj, datum prihoda, število nočitev ter število oseb, …trenutek ali dva…, in že lahko izbirate med različnimi ponudbami.

Za Vas imamo na voljo ponudbe letalskih kart, približno 200 letalskih družb različnih cenovnih razredov. V podjetju MOANA TS razumemo želje in pričakovanja sodobnega človeka, ki si želi na cilj priti predvsem varno, kvalitetno, hitro, cenovno ugodno in brez nepotrebnih presenečenj. Ponosni smo na naš sistem, ki vse to omogoča. Predvsem smo ponosni na kvalitetno ekipo, ki zna v vsakem trenutku poiskati cenovno najbolj ugodne ponudbe, ki se ažurno spreminjajo in dopolnjujejo.

Potovanja - Moana
Ozadje

Vaše počitnice ali razvajanje lahko preživite tudi na naših organiziranih luksuznih paketih, po zelo primernih cenah za vsak žep. Mi smo dokaz, da je tudi pravljica lahko dostopna vsem in da za luksuz ni nujno treba plačevati neverjetnih vsot denarja. Izbirate lahko med rajskimi Jamajka, Bali, Zanzibar, Sejšeli, Dubajem, Šri Lanko, Maldivi, Mavriciusom, Dominikansko Republiko

MOANA TS se zaveda, da čas beži, da se navade in zahteve nas vseh spreminjajo, da si potiho vsi želimo nekaj drugačnega, novega, modernega, nekaj kar nas bo ločilo od drugih, nekaj kar ni poizkusil še nihče ali pa samo redki. Zato naša najnovejša ponudba vsebuje ponudbo najema čolnov ali manjših ladjic za plovbo po glavnih evropskih rekah in hkrati zanimiv obisk največjih evropskih prestolnic. Izbira mesta, reke in plovila je vaša!

Potovanja paketi
Ozadje

To pa še ni vse! Zavedamo vse, da je načelo “vse na enem mestu” danes še kako dobrodošlo. Dobiti in urediti vse na enem mestu je danes neprecenljivo. Poskrbimo namreč tudi za vaše zavarovanje, zavarovanje vaše družine, uredimo prevoz, izpolnimo še tako skrivnostno željo ter vam stojimo ob strani ves čas vaše poti.

Naše glavno vodilo je omogočiti gostom in partnerjem, da s kakovostno predstavitvijo našega podjetja in ponudb ter s profesionalnimi storitvami ob uporabi naprednih informacijskih tehnologij lahko sami hitro, enostavno in varno najdejo in rezervirajo počitnice po svojih željah ali pa jim to storimo mi s strokovnim in individualnim pristopom. Z visokimi standardi kontrole kakovosti storitev in proizvodov se želimo pridružiti vodilnim podjetjem v turistični dejavnosti ter slediti toku časa.

Vse na enem mestu - Moana

Zaupajte nam Vaše potovanje in potovali boste brezskrbno.