Moana logo https://www.moana.si/wp-content/uploads/2021/11/logo_kontakt.png

Pon – Pet: 9.00–16.00

Sobota, nedelja in prazniki zaprto

Eksotični Maldivi

Hoteli 3 - 5*, nočitev/zajtrk, polpenzion, ALL INCLUSIVE

Maldivi

Republika Maldivi (tudi Divehi Raajeje) je država, ki jo sestavlja skupina okrog 2000 majhnih in nizkih atolov v Indijskem oceanu, jugo-jugozahodno od Indije oz. Šrilanke. Razprostirajo se v dolžini 840 km, v smeri poldnevnika, večji del v dveh vzporednih skupinah koralnih otokov, oddaljenih med seboj okrog 30 km. Naseljenih je samo 218 otokov s skupno površino 298 km².

Zaradi globalnih podnebnih sprememb se gladina oceana na območju države dviguje za 0,9 cm letno. Znanstveniki zaradi tega opozarjajo, da bo glede na višino otokov (ki v 80 % državnega ozemlja znaša približno 1 meter) v 100 letih to področje nenaseljivo. Tega se zavedajo tudi prebivalci, zato so Maldivi prva podpisnica Kjotskega sporazuma. Glavno mesto, Male je pred tsunamiji zaščiteno s 3 metre visokim obzidjem.

Pestri podvodni svet

Pozabite na strah in se lotite podviga potapljanja ali snorklanja in se potopite v svet čudovitih koralnih grebenov vseh oblik in barv, pri plavanju pa se vam bodo pridružile številne tropske ribe in ribice. Ljubitelji športa in adrenalina pa se lahko preizkusite v katerem izmed vodnih športov.

Stopite v stik s svojo duhovnostjo

Maldivi vas ne bodo razočarali s svojo wellness ponudbo. S svojo pestro ponudbo različnih dejavnosti, kot so podvodni spa, ajurvedsko zdravljenje, meditacija ter joga. Za popoln odmik od stresnega vsakdanjega življenja združite poležavanje na plaži s skrbjo za mentalno zdravje.

Cena že od

1.290 €

Trajanje

dni

Termini potovanja

20.11.2021 – 31.05.2022

Za več informacij nas pokličite

+386 31 652 235

ali pišite na

info@moana.si

Program potovanja

1

1. dan: LJUBLJANA – let proti MALDIVOM

Polet iz ljubljanskega ali bližnjega letališča (v tem primeru prevoz iz Ljubljane) proti Maldivom. Predviden pristanek v opoldanskih urah. Transfer iz letališča do izbranega hotela.

2

2. dan: RESORTI

Postrežba resorta je odvisna od programa, ki si ga zaželite. Ponujamo opcije ALL INCLUSIVE, polpenzion in nočitev z zajtrkom, v hotelih od 3*** naprej. Seveda vsem priporočamo ALL INCLUSIVE pakete, saj je doplačilo za hrano in pijačo kar drago na otokih.

3

3. dan: DEJAVNOSTI

V resortih ponujajo različne dejavnosti. Najbolj priljubljene so snorklanje, ki je prečudovito in barvito. Za avanturiste predlagamo vodene potope,jadranje in BIG Game fishing, če seveda hotel ponuja. Za ležerne popotnike pa predlagamo sprehod ob obali do tiki bara in ogled sončnega zahoda, z osvežilno pijačo v roki.

Cena in pogoji

Cena že od

1.290 €

Trajanje potovanja

dni

Najmanjše št. potnikov

Termini potovanja

20.11.2021 – 31.05.2022

Cena vključuje

  • Letalski prevoz
  • Letališke in varnostne pristojbine
  • Povratni transfer iz letališča do hotela
  • Hotelsko namestitev po programu, ki si jo izbere stranka

Cena ne vključuje

  • Napitnin
  • Vseh sprememb, ki jih stranka sama dogovarja v hotelu
  • Dodatne samostojne aktivnost

Ostale informacije

VIZE: Slovenci vize za Maldive ne potrebujemo, potrebujemo vsaj 6 mesecev veljaven potni list od konca potovanja.

ZDRAVJE: obveznih cepljenj za to potovanje ni.

 

POVPRAŠEVANJE: Eksotični Maldivi