Moana logo https://www.moana.si/wp-content/uploads/2021/11/logo_kontakt.png

Pon – Pet: 9.00–16.00

Sobota, nedelja in prazniki zaprto

Makadi Spa

Hotel 5*, ALL INCLUSIVE

Makadi Spa Hotel *****

NAMIGI

 • mirna oaza za vse željne sprostitve
 • infinity bazen s čudovitim razgledom na Rdeče morje
 • koralni greben pred hotelom
 • samo za odrasle

LEGA: Hotel Makadi Spa se nahaja neposredno ob zasebni plaži, z osupljivim koralnim grebenom (priporočamo obutev za v vodo). Promenada ob plaži ga povezuje z bližnjimi hoteli verige RED SEA HOTELS – MAKADI PALACE, GRAND WATERWORLD MAKADI in GRAND MAKADI. Čas transferja od letališča približno 35 minut.

OPREMA: Hotel Makadi Spa uspešno združuje elemente iz angleškega obdobja Kaira in arabsko-bizantinske arhitekture ter je zasnovan kot mirna in sproščujoča oaza. Koncept se nadaljuje v elegantni opremi 282 suit in junior suit. V sprejemnici z orientalskih pridihom je poleg recepcije še sodobni kongresni center in bar s čudovitim razgledom na bazen. Zunanjo podobo hotelskega kompleksa zaokrožujeta dva sladkovodna bazena (eden je v zimskem času ogrevan). Bar ob bazenu vabi k posedanju ob pijači, infinity bazen pa omogoča prekrasen pogled na Rdeče morje. Ležalniki, podloge in senčniki so brezplačno na voljo ob bazenu in na plaži. Kopalne brisače so pripravljene v sobi. Gurmansko ponudbo dopolnjujejo številne a la carte restavracije, kot odlična Shimmer’s s sanjskim razgledom in samopostrežna restavracija The World. Na promenadi ob plaži vsak dan postrežejo sveže ribe v restavraciji Maricos. Za zaključek dneva priporočamo sprostitev ob pijači v baru Americano ali Vanilla lounge.

SOBE: Vse sobe so prostorne z veliko zakonsko posteljo in so porazdeljene v pet nadstropjih. Junior suita (DZJ/EZJ) z ločenim sedežnim kotom, je opremljena s prho ali kadjo, WC-jem, sušilcem za lase, klimatsko napravo (sezonsko pogojena), satelitsko LCD TV, sefom, telefonom, mini barom (brezplačna brezalkoholna pijača) in možnostjo za pripravo kave ali čaja. Balkon ali terasa s stranskim pogledom na morje, bazen ali vrt. Grand Suita (DSD) je enako opremljena, z ločenim dnevnim prostorom in pogledom na morje ali bazen. Suita z bazenom (DSU) je enako opremljena in ima teraso z lastnim manjšim bazenom, senčnikom in ležalniki.

ŠPORT IN ZABAVA: Makadi Spa je sinonim za mir in sprostitev. Prepustite se vodeni jogi, raztezanju ali gimnastiki v vodi. Proti plačilu: tenis, nogomet in fitnes v pasaži Makadi Mall. Ob večerih nudijo sestrski hoteli raznolik zabavni program z živo glasbo, predstavami in plesom. Po promenadi dostop do potapljaške šole Aquarius.

ALL INCLUSIVE: Hotel nudi all inclusive storitve s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur, lokalne alkoholne pijače med 10. in 24. uro. Z doplačilom: sveže stisnjeni sadni sokovi, kavne specialitete, uvožene alkoholne pijače, sobna strežba, alkoholne pijače v mini baru.

HRANA IN PIJAČA: Izbor ob zajtrku: bogat samopostrežni zajtrk v restavracijah The World in The Cove. Zgodnji zajtrk pri baru v sprejemnici. Ponudba kosil: samopostrežni bife z mednarodnimi jedmi v restavraciji The Cove. Strežba menijev v restavraciji Mariscos in jedi iz žara v restavraciji Chill Out. Večerja: mednarodna samopostrežna večerja v restavraciji The World. Z rezervacijo je možna a la carte večerja v ribji restavraciji Maricos, italijanski restavraciji Casa Romana, orientalski restavraciji Le Pasha, španski restavraciji La Taberna Espagnol ter ponudba steakov v restavraciji Parilla. Japonske in kitajske specialitete so postrežene v restavraciji Mandarin. Z doplačilom show cooking v restavraciji Mandarin. Za vse a la carte restavracije je potreba rezervacija.

Dodatne restavracije s specialitetami v pasaži MAKADI MALL:

• LA MAISON DE PARIS – francoska restavracija

• GOLDEN DRAGON – azijska restavracija

• MUMBAI – indijska restavracija • MAFIA – italijanska restavracija

• TAM TAM – orientalska restavracija (proti plačilu)

• GAUCHO STEAK HOUSE (proti plačilu)

• SMAK FISH – sveže ribje jedi (proti plačilu)

• MAKADI GELATERIA – domač sladoled (proti plačilu)

Odpiralni čas med 18. in 21. uro. Potrebna rezervacija mize v sprejemnici hotela med 10. in 12. uro ali recepciji Makadi Mall med 17.30 in 21.30. V vseh restavracijah v Makadi Mall se pijača doplača.

OB VEČERJI JE ZAŽELENA PRIMERNA GARDEROBA (DOLGE HLAČE, SRAJCA, BLUZA, ČEVLJI,..). OBVEZNO JE NOŠENJE ALL INCLUSIVE ZAPESTNICE.

PODROBNEJŠE INFORMACIJE O ALL INCLUSIVE PROGRAMU, DELOVNEM ČASU BAROV IN RESTAVRACIJAH TER STORITVAH, KI SO NA VOLJO PROTI PLAČILU, PREJMETE V KRAJU LETOVANJA. NEKATERE POSEBNE JEDI IN PIJAČA V A LA CARTE RESTAVRACIJAH Z DOPLAČILOM. VSE A LA CARTE RESTAVRACIJE S PREDHODNO REZERVACIJO.

HOTELIR SI PRIDRŽUJE PRAVICO DO SPREMEMB.

V HOTELU MAKADI SPA VELJAJO POSEBNI POGOJI, ZATO NASTANITEV ZA OTROKE DO OSEMNAJSTEGA LETA NI MOGOČA.

Zaradi okoliščin povezanih z ukrepi, ki so posledica pandemije COVID-19, je ponudba nekaterih storitev na voljo omejeno. Gostje prejmejo podrobne informacije o vseh storitvah ob prihodu v hotel.

Cena že od

759 €

Trajanje

7 dni

Termini potovanja

05.02.2022 – 12.02.2022

Za več informacij nas pokličite

+386 31 652 235

ali pišite na

info@moana.si

Program potovanja

Letalska povezava:

So. 04.12.2021          06:30 Ljubljana                     4 h, 0 min        11:30 Hurghada Airport

So. 11.12.2021             02:30 Hurghada Airport          4 h, 0 min        05:30 Ljubljana

Cena in pogoji

Cena že od

759 €

Trajanje potovanja

7 dni

Najmanjše št. potnikov

2

Termini potovanja

05.02.2022 – 12.02.2022

Cena vključuje

 • Letalski prevoz
 • Letališke in varnostne pristojbine
 • Povratni transfer iz letališča do hotela
 • Hotelsko namestitev v junior suiti
 • paket ALL INCLUSIVE

Cena ne vključuje

 • Napitnin
 • Vseh sprememb, ki jih stranka sama dogovarja v hotelu
 • Dodatne samostojne aktivnost
 • Vstopne vize 30€

Ostale informacije

Zdravje je na prvem mestu, zato navezujoče na globalno širjenje covid-19, v nadaljevanju podajamo nekaj pomembnih informacij o poteku potovanj. Ukrepi in nove informacije se redno posodabljajo. Želimo vam čarobne in sproščujoče počitnice!

 NOVO!! 

Obveščamo vas, da so se z novim odlokom vlade spremenili pogoji vstopa na letališče Jožeta Pučnika. Za vstop v letališko zgradbo je zahtevano izpolnjevanje enega od pogojev  PCT .

Potnikom, ki niso cepljeni ali prebolevniki priporočamo, da imajo pripravljeno potrdilo o HAG testiranju, ki ni starejše od 48 ur. Potniki v odhodu lahko s predhodnim naročilom hitri test opravijo tudi na letališču. https://www.lju-airport.si/sl/letalisce/storitve/testiranje-na-covid-19/

 

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI VSTOPA V EGIPT 

Uredba egiptovske vlade veljavna od 25.junija 2021 določa, da popolnoma cepljeni ob vstopu v Egipt ne potrebujejo PCR testa. Pogoji:

• vstop 14 dni ali več po drugem cepljenju (z Johnson & Johnson po prvem in edinem cepljenju)

• dokument v angleškem jeziku o dokazilu o cepljenju mora imeti QR kodo za preverjanje in mora biti v papirnati obliki

• dokument o dokazilu o cepljenju ne sme vsebovati sprememb ali prilagoditev

• otroci, stari od 6 do 18 let potrebujejo negativni test PCR. Če so otroci že v celoti cepljeni in to lahko dokažejo z uradnim dokumentom, PCR test ni potreben

 

Necepljeni:

• Od 1. septembra 2020 morajo vsi potniki, ki prispejo v Egipt, predložiti negativno potrdilo o rezultatu PCR testa za COVID-19, opravljeno v državi izvora, ki ni starejše od 72 ur

• Test za prisotnost virusa SARS-CoV-2 mora biti opravljen po metodi PCR pri ustrezni in verodostojni organizaciji, rezultat mora biti v angleščini

• Otroci do 5,99 let testa ne potrebujejo

• Samo potniki, ki prispejo na letališča  v Sharm El-Sheikh, Tabo, Hurgado in Marsa Alam lahko PCR test opravijo ob prihodu na eno od omenjenih letališč (test opravi predstavnik egiptovskega Ministrstva za zdravje, cena 30 USD)

• Potniki lahko takoj po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel. Ob testiranju po prihdu v Hurgado, prejme rezultate recepcija hotela. Hotelir bo za goste, ki so pozitivni na COVID-19 omogočili karanteno v ločenih sobah. Predčasna prekinitev karantene je možna s ponovnim PCR testom. Cena ponovnega testa je 100 USD oz. 88 EUR.

 

TRENUTNI POGOJI POVRATKA V SLOVENIJO 

https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/

 

NOVO (od 16.8. dalje):

IZPOLNJEVANJE OBRAZCA ZA SLEDENJE LETALSKIH POTNIKOV pri povratku iz Egipta

Elektronski obrazec za sledenje potnikov dPLF (EU Digital Passenger Locator Form), ki ga najdete na povezavi https://app.euplf.eu/#/form#

Vsak potnik, se mora najprej registrirati oz. urediti profil, ter prejeti geslo za uporabo aplikacije in nato izpolniti formular. Vsak posameznik (odrasla ali mladoletna oseba) mora izpolniti ločen dPLF obrazec, tudi če potuje z družino ali kot del skupine. Če potnik potuje z družino ali kot del skupine, lahko uporabi en uporabniški račun za oddajo do 5 dPLF obrazcev za družino ali člane skupine. Po izpolnitvi obrazca boste prejeli QR kodo na elektronski naslov.

 

Potujte odgovorno!

DRŽITE RAZDALJO, UMIVAJTE IN RAZKUŽUJTE ROKE, NOSITE MASKO

 

V HOTELIH  

Higienski standardi v kraju letovanja

• nadzor higienskih predpisov in predpisov o varni medosebni razdalji v sprejemnici, v restavracijah in čakalnicah

• vpeljava številnih higiensko zaščitnih ukrepov

• izogibanje čakalnim vrstam na recepciji, na informacijski točki in v dvigalih

• redno čiščenje in razkuževanje sob

• uporaba mask v zaprtih prostorih

 

ŠPORT IN ZABAVA  

• uporaba fitnes centrov, wellnessov ter otroških klubov je možna le ob zagotovitvi varnostne razdalje in ob upoštevanju dodatnih higienskih in čistilnih ukrepov

• animacija se izvaja ob upoštevanju  varnostne razdalje in ob dodatnih higienskih in čistilnih ukrepih

• ob bazenskih kompleksih velja dodatno izvajanje ukrepov za zagotovitev varnostne razdalje

 

RESTAVRACIJE  

• omejitev števila gostov v lokalih in restavracijah, razpisan urnik

• obroki se streženi, kjer to ni možno, je pred hrano nameščena ustrezna zaščita in hrana je pripravljena porcijsko

• predpisana varnostna razdalja

 

PRED IN MED LETOM  

LETALIŠČE

• nameščena so razkužila za roke

• obvezna uporaba zaščitnih mask pri zaposlenih na letališčih

• preverjanje temperature potnikov

• predpisana varnostna razdalja med posamezniki je najmanj 1,5m

 

LET

• postopno vkrcanje (Boarding Groups) in opozorila na spoštovanje predpisane varnostne razdalje

• obvezno nošenje zaščitne obrazne maske za potnike in posadko

• izkrcanje po navodilih posadke, postopoma po vrstah. Čakanje na prehodu letala je prepovedano

 

PO PRIHODU

• prevoz do letališke zgradbe je zagotovljen z več avtobusi,

• dodatni higienski in čistilni ukrepi,

• predpisana varnostna razdalja in nošenje zaščitne obrazne maske je obvezno.

 

NA DESTINACIJI

TRANSFER  

• predpisana varnostna razdalja in higienski ukrepi pri sprejemni točki

• obvezno nošenje zaščitne obrazne maske za predstavnike

• za zagotovitev varnostne razdalje večji obseg avtobusnih transferjev in obvezno nošenje maske

• redno razkuževanje vseh izpostavljenih površin v avtobusu

 

DEJAVNOSTI IN IZLETI

• obvezno nošenje zaščitne obrazne maske pri izletih z ladjo, avtobusnih izletih, med prevozi in ob ogledu znamenitosti. Upoštevanje varnostne medosebne razdalje

• animacija se izvaja ob upoštevanju  varnostne razdalje in higienskih ukrepov

• omejitev števila oseb in spoštovanja varnostne medosebne razdalje na prireditvah

 

EGIPTOVSKI RAZŠIRJENI UKREPI

• redni inšpekcijski pregledi s strani Ministrstva za zdravje

• vsi zaposleni v sektorju turizem so bili koordinaciji z Ministrstvom za zdravje, cepljeni proti Covid-19

POVPRAŠEVANJE: Makadi Spa