Moana logo https://www.moana.si/wp-content/uploads/2021/11/logo_kontakt.png

Pon – Pet: 9.00–16.00

Sobota, nedelja in prazniki zaprto

Egipt

Egipt je ob večni reki eden največjih turističnih magnetov na svetu. Egipčanske piramide ob Nilu, mistika in faraonska civilizacija burijo domišljijo, veličastni Karnak, Dolina kraljev ter Ramzesov Abu Simbel zadostijo še tako zahtevnemu turistu. Mondena letovišča ob Rdečem morju pa so idealno doživetje za počitnice ali počitek po potovanju (turistična potovanja).

Egipt je ena najbolj bogatih in neizčrpnih dežel tudi za iskalca potovalnih moči – doživimo jo skozi prizmo nasprotij, skozi katero veličastni faraonski spomeniki pomenijo zgolj eno izmed mnogih plasti potovalnih doživetij! Izkoristite priložnost, kajti tako izrazitih kontrastov morda ne moremo doživeti nikjer drugje. Kontrast med življenjem (dolina Nila) in smrtjo (puščava), med tradicijo in sodobnostjo, med turističnim in neturističnim Egiptom, med zgornjim nubijskim in spodnjim (egipčanskim) Egiptom, med dolino Nila, Rdečim morjem in Sredozemljem

Egipt že od

558 €

Iščete potovanje, ki ga ne najdete v naši ponudbi? pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali uresničiti vaše naslednje počitnice.

EgiptKontaktirajte nas

Egipt: Izbrana ponudba potovanj

Moana

Makadi Spa

Hotel Makadi Spa se nahaja neposredno ob zasebni plaži, z osupljivim koralnim grebenom.Promenada ob plaži ga povezuje z bližnjimi hoteli verige RED SEA HOTELS – MAKADI PALACE, GRAND WATERWORLD MAKADI in GRAND MAKADI.

05. February

12. February

/ 7 dni

Že od759 €/ osebo

Makadi SpaPošlji povpraševanje Podrobnosti

Makadi Palace

Hotel Makadi Palace se nahaja neposredno ob lastni široki peščeni plaži, 30 kilometrov južno od Hurgade v zalivu Makadi Bay.

/ 7 dni

Že od558 €/ osebo

Makadi PalacePošlji povpraševanje Podrobnosti

The Grand Makadi

Hotel leži 30 kilometrov južno od Hurgade, na zasebni plaži s koralnim grebenom. Promenada ob plaži vodi. Dostop do morja je možen s pomola (75 m), ki sega do koralnega grebena (priporočamo obutev za v vodo) ali po peščenem vstopu (odvisno od plimovanja).

/ 7 dni

Že od573 €/ osebo

The Grand MakadiPošlji povpraševanje Podrobnosti