Moana logo https://www.moana.si/wp-content/uploads/2021/11/logo_kontakt.png

Pon – Pet: 9.00–16.00

Sobota, nedelja in prazniki zaprto

Mongolija

Dežela ujeta med neskončne zelene stepe in puščavo Gobi, med brezmejno Sibirijo in gorovje Altaj, se počasi prebuja in postaja vse bolj zanimiv turistični cilj. Po desetletjih sovjetskega nadzora in zaprtosti v azijski mentaliteti tujem sistemu se znova vrača k svojim koreninam, nomadstvu, budizmu in sožitju z naravo. Mongolija je dežela velikih pokrajinskih in kulturnih kontrastov: od modernega, milijonskega in hitro razvijajočega se Ulan Batorja do brezmejnih in redko poseljenih step, kjer še živijo divji konji, in še bolj izpraznjenih ter človeku neprijaznih, toda izjemno slikovitih območij puščav, kjer sta se ohranili prvinskost življenja in neokrnjena narava in kjer nomadi še živijo v posebnem sozvočju z njo.

Mongolija že od

3.499 €

Iščete potovanje, ki ga ne najdete v naši ponudbi? pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali uresničiti vaše naslednje počitnice.

MongolijaKontaktirajte nas

Mongolija: Izbrana ponudba potovanj

Moana

Program Bordžigin Temüdžin Džingiskan

Dežela ujeta med neskončne zelene stepe in puščavo Gobi, med brezmejno Sibirijo in gorovje Altaj, se počasi prebuja in postaja vse bolj zanimiv turistični cilj.

06. August

20. August

/ 3 dni

Že od3.499 €/ osebo

Program Bordžigin Temüdžin DžingiskanPošlji povpraševanje Podrobnosti