Moana logo https://www.moana.si/wp-content/uploads/2021/11/logo_kontakt.png

Pon – Pet: 9.00–16.00

Sobota, nedelja in prazniki zaprto

Skandinavija

Skandinavija je pokrajina neokrnjene narave, gozdov, fjordov, slapov, jezer, urejenih mest, drznih stilov, metal glasbe, mitologije, polnočnega sonca na Nordkappu, tradicionalnih Lofotskih otokov, sušenih polenovk, severnih jelenov, losov in Vikingov. Fjordi so svetovno znane doline, ki jemljejo sapo z neokrnjeno pokrajino. Visoki slapovi in osamljene hiše nas popeljejo v čas Vikingov.Islandija je dežela naravnih presežkov – gejzirjev, rek, slapov, globokih jezer in zelenih ravnin, ribolova, številnih ptic in kar 13 Božičkov. Islandijo so v 9. st. poselili Vikingi z Norveške, čeprav naj bi na odmaknjenem severnoatlantskem otoku prvi živeli keltski menihi. Vikingi so bili tisti, ki so ustanovili prvo naselbino Reykjavik, kar v prevodu pomeni Megleni zaliv. Kljub bližini Danske in Norveške islandski jezik ostaja edinstven. Skozi stoletja se ni bistveno spreminjal in tako ostaja zelo blizu svojemu izvornemu jeziku.

Skandinavija že od

996 €

Iščete potovanje, ki ga ne najdete v naši ponudbi? pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali uresničiti vaše naslednje počitnice.

SkandinavijaKontaktirajte nas

Skandinavija: Izbrana ponudba potovanj

Moana

LAPONSKA – Božiček in arktična doživetja

Severni sij, arktični živalski vrt, husky safari in objem z Božičkom ter njegovimi palčki. Pridite z nami, da skupaj raziščemo Božičkovo deželo – poletimo iz Ljubljane. Izberite si sproščen dopust.

01. December

28. January

/ 3 dni

Že od996 €/ osebo

LAPONSKA – Božiček in arktična doživetjaPošlji povpraševanje Podrobnosti